Un vornicel s-a pornit la nuntă dar a ajuns la poliția rutieră.

Un vornicel s-a pornit la nuntă dar a ajuns la poliția rutieră. Ghinion pentru un cortegiu nupţial. Maşina vorniceilor a fost implicată într-un accident rutier. Vornicelul de onoare îşi recunoaşte vina, dar spune că nu a putut evita impactul deoarece un Mercedes i-ar fi tăiat calea. La volanul celuilalt automobil implicat în accident se afla antrenorul lotulului naţional sambo. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11 pe Viaductul de la Botanica. Cortegiul nuntaşilor se deplasa spre un local din sectorul Buiucani, unde va avea loc petrecerea. Vornicelul recunoaşte că accidentul a fost provocat de el, dar spune că se grăbea la nuntă.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Totuşi automobilul tânărului a fost grav avariat. Cealaltă maşină implicată în accident a fost zgârâiată în câteva locuri. La volanul acesteia se afla antrenorul lotulului naţional de lupte sambo .

Bărbatul însă nu ţine pică pe nuntaşi.  Ambele maşini erau asigurate. Şoferul vinovat riscă o amendă de o mie de lei şi 6 puncte de penalizare.

Sursa: Prime.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *