Crimă odioasă la Bruxelles: O femeie şi cei trei copii ai săi, omorâți

O femeie şi cei trei copii ai săi au fost ucişi cu bestialitate chiar în locuinţa lor, la Bruxelles. Crima odioasă a fost descoperită chiar de soţul femeii. Bărbatul încearcă să înţeleagă ce a dus la o asemenea violenţă.

Bărbatul, un indian de religie sikh, încă nu îşi poate reveni din clipele îngrozitoare pe care le-a trăit atunci când şi-a găsit familia într-o baltă de sânge. „Era întuneric! Mi-am strigat soţia şi băieţii, dar nimeni nu a răspuns. Am aprins lumina şi am văzut sânge peste tot”, a povestit bărbatul.

Soţia şi doi copii, în vârstă de 5 şi 7 ani, erau în sufragerie. Mezinul familiei, în vârstă de 3 ani, a fost omorât în dormitorul său. Bărbatul încearcă acum să înţeleagă ce a dus la o asemenea violenţă.

Crima odioasă a îngrozit tot cartierul. Primarul a încercat să-i calmeze pe localnici, care au început să se teamă pentru siguranţa lor.

„Nu ştiu exact să spun ce s-a întâmplat, deoarece nu am informaţii din cadrul anchetei. Însă, este vorba despre o problemă a familiei, din mediul apropiat al familiei. Nu este vorba despre o problemă de siguranţă publică, de agresiuni pe stradă”, a spus Vincent Wolf, primarul carierului.

Vecinii spun că cei familia era una foarte liniştită, iar copii erau foarte cuminţi. Autorităţile încearcă acum să descopere ce s-a întâmplat în apartament şi să dea de urma criminalului.
Sursa: jurnal.md, foto: rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *