Două fete au fost reținute de poliție pentru comiterea unor furturi în serie

Două fete au fost reținute de poliție pentru comiterea unor furturi în serieDouă locuitoare din raionul Basarabeasca, cu vârsta de 19 şi 20 de ani, bănuite de comiterea unei serii de furturi și pungășii în raioanele Comrat și Cahul, au fost reținute de poliție.

Oamenii legii au constatat că acestea au comis cel puţin 6 cazuri de furturi pe parcursul lunilor iulie-august, pricinuind pagube materiale de peste 25.000 lei. Ele deposedau victimele de telefoane mobile sau genţi, iar bunurile capturate le vindeau la preţuri simbolice.

Reprezentanții forțelor de ordine acumulează probe ce ar demonstra complicitatea lor şi în alte cazuri, deoarece nu exclud că numărul infracţiunilor comise de acestea este mai mare.

În prezent suspectele sunt cercetate penal în baza art. 186 al. 2 și art.192 al.1 CP al RM și riscă amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 lei sau privațiune de libertate de la 2 la 4 ani.

Poliția vine cu un apel către toți cei, care au avut de suferit în urna acțiunilor acestor indivizi, să se adreseze la următorul număr de telefon: 902

Centrul de presă al DP al MAI,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *