Un șofer a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului la Edineț

Un șofer a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului la EdinețSâmbătă 29 septembrie curent în jurul orei 14:30 , la intarea în satul Brătușeni ( Edineț) a fost tamponat mortal un biciclist în vârstă de 41 de ani, iar șoferul autoturismului implicat în accident a părăsit locul faptei.

În rezultatul măsurilor investigativ -operative polițiștii au stabilit identitatea șoferului, în vârstă de 24 de ani, care ulterior a fost reținut.

În cadrul anchetei, oamenii legii au stabilit că în momentul comiterii accidentului rutier conducătorul autoturismului se afla în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală în baza art. 264 al.4 CP al RM. Dacă va fi găsit vinovat de “ Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport “ acesta riscă privațiune de libertate de la 4 la 8 ani cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Centrul de presă al DP MAI,

Un șofer a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului la EdinețUn șofer a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului la EdinețUn șofer a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului la Edineț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *