Bătut de colegi, lovit de maşină la Stăuceni

Un adolescent de 17 ani a fost lovit de o maşină aseară în apropiere de Stăuceni! Martorii susţin că băiatul era în stare de ebrietate şi a traversat strada neregulamentar. Mama băiatului îi ia apărarea. Femeia spune că fiul ei fugea de mai mulţi tineri din localitate, care îl ameninţau cu bătaia. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00. Şoferul a refuzat să vorbească cu echipa Jurnal TV, însă martorii susţin că impactul nu a putut fi evitat, deoarece tânărul s-a aruncat spre maşină.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul pentru copii „Valentin Ignatenco”din capitală, unde şi-a petrecut noaptea în Secţia de Reanimare.

Ulterior s-a stabilit că adolescentul este originar din raionul Ştefan-Vodă şi a fost student la Colegiului de Viticultură şi Vinificaţie de la Stăuceni. Directorul instituţiei de învăţământ a declarat că băiatul a fost exmatriculat anul trecut, după ce a fost acuzat de furt. Mama băiatului ne-a spus că fiul ei se afla în vizită la un verişor, care locuieşte în căminul colegiului. Acolo însă foştii săi colegi au început să-l bată şi tânărul a fost nevoit să fugă. Poliţia cercetează cazul. Deocamdată minorului accident îi este interzis să părăsească instituţia medicală pe perioada cât se desfăşoară ancheta.

Sursa: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *