Maior de poliție beat la volan în cadrul operațiunii Nopți albe

Maior de poliție beat la volan în cadrul operațiunii Nopți albeA sărbătorit ziua Poliţiei Criminale, iar acum riscă să fie demis din cadrul ministerului de Interne. Un maior de poliţie din Donduşeni, inspector superior al grupei Antidrog, a fost prins noaptea trecută beat la volan. Mai mult decât atât, el le-a organizat celor de la Poliţia Rutieră un raliu ca în filme. În loc să oprească la somaţia agenţilor, a apăsat pedala de accelerare. Până la urmă, a ieşit din maşină şi a rupt-o la sănătoasa, dar l-a prins un ofiţer de la Fulger.

Chiar dacă se jură că nu era la volan, în zona încercuită de echipajele de poliţie, se afla doar el şi automobilul în care a fost văzut mai devreme.

După jumătate de oră, poliţistul şi-a prezentat legitimaţia de ofiţer. Dar şi-a schimbat deja poziţia. Nega cu vehemenţă că a băut.

Poliţia Rutieră a chemat grupa operativă pentru a-i face percheziţie şoferului. Ofiţerii ajunşi la faţa locului, însă, au refuzat să-i scotocească prin buzunare conducătorului auto, care s-a dovedit a fi şeful lor. În final, şoferul a fost dus la Comisariatul de Poliţie din oraş. Instituţie în care activează, figurând chiar şi pe tabla de onoare. A refuzat să treacă testul de alcoolemie, iar la plecare i-a ameninţat cu judecata pe cei de la Poliţia Rutieră. Deşi unii colegi ai inspectorului de la Antidrog îl cataloghează drept un ofiţer cumsecade, alţii spun că bărbatul îşi permite des să urce beat la volan, soţia sa este viceprocuror al raionului Donduşeni. Poliţistul este unul dintre 10 şoferi prinşi în stare de ebrietate la volan noaptea trecută în nordul ţării, unde a ajuns operaţiunea „Nopţile Albe”. Acum două săptămâni, un poliţist de la Bălţi a fost demis, după ce a fost prins beat la volan.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *