O tînără de 18 ani a fost găsită moartă lîngă un bloc de la Botanica

O tînără de 18 ani a fost găsită moartă lîngă un bloc de la BotanicaO tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare în această dimineaţă lângă un bloc din sectorul Botanica al capitalei. Medicii legişti au stabilit că moartea a survenit în urma căderii de la înălţime. Rudele fetei nu îşi pot explica gestul disperat al acesteia şi nu cred că ea s-ar fi sinucis. Există şi printre locatarii blocului voci care afirmă că fata putea fi ucisă, iar apoi abandonată.

Corpul neînsufleţit al fetei a fost descoperit în această dimineaţă în jurui orei 6. Tânăra era studentă în anul întâi la un colegiu din capitală. Cei care au descoperit cadavrul au fost locatarii blocului.

Unii dintre locatari cred că tânără a fost ucisă. Printre aceştia, un fost poliţist, care a refuzat să apară în faţa camerei, dar a spus că, cel mai probabil, tânăra era moartă când cadavrul său a fost abandonat sub butucul de vie. Şi asta pentru că trupul fetei era prea aproape de bloc. Dacă s-ar fi aruncat de la înălţime, spune el, ar fi căzut la o depărtare mai mare. În această după amiază, mătuşa adolescentei a adus flori la locul tragediei.

Potrivit poliţiei, înainte de tragedie fata a vorbit la telefon cu iubitul ei. Ea ar fi lăsat şi un bilet de adio, adresat prietenului, dar şi mamei sale, care se află peste hotare. Poliţia a deschis o anchetă şi investighează cazul.

Sursa: JurnalTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *