A vrut să se roage la moaştele Sf. Parascheva, dar a intrat în comă

A venit să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, dar a intrat în comă. Este povestea tragică a unui bărbat căruia i s-a făcut rău. Acesta s-a aflat la Curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei împreună cu fiul său de doi ani.

Aproape 40.000 de pelerini s-au închinat în ultimele 24 de ore la raclele cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi cele ale Sfântului Cuvios Teofil, cel Nebun după Hristos, care sunt depuse într-un baldachin special amenajat în Curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Din nefericire, în îmbulzeala creată au existat şi cazuri dramatice. Oamenilor li s-a făcut rău. Este şi povestea tragică a unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta a vrut să se închine la moaştele sfinţilor, împreună cu fiul său în vârstă de doi ani, însă i s-a făcut rău şi a intrat în comă.

Acesta a venit să se închine cu copilul în vârstă de doi ani la raclele celor doi sfinţi. Din nefericire, bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat în comă. El a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Copilul a fost preluat de jandarmi, care au reuşit să îi găsească mama.
Sursa: jurnal.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *