O şoferiţă beată s-a pus în genunchi în faţa poliţiştilor ca să o lase să plece

O soferita beata crita a facut spectacol pe o strada din capitala. Aceasta s-a facut de rusine in fata agentilor de circulatie dupa ce a fost prinsa bauta la volan. Tanara i-a rugat minute in sir pe politisti sa o lase sa plece acasa si chiar s-a pus in genunchi, insa, zadanic.

Incidentul s-a petrecut luni, in jurul orei 21. Toata scena a fost surprinsa de un martor, iar imaginile au ajuns la site-ul ProTv.md.

Din imagini se vede cum tanara ii roaga insistent pe politisti, care i-au luat cheile de la masina, sa o lase sa plece acasa. Dupa ce face cateva glume cu ei, soferita obseva ca este filmata. Aceasta se apropie de tanarul cu camera de luat vederi si incearca sa-l loveasca cu piciorul, dar cade lata la pamant. Tanara nu se linisteste insa aici. Aceasta se ridica si o ia la goana dupa baiatul care filma, injurandu-l de mama focului.

Potrivit politiei, soferita a refuzat sa treaca testul la alcoolemie si acum este cercetata penal. Pe langa o amenda, aceasta risca sa-i fie retras permisul pe o perioada de pana la 3 ani.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *