Un vameş beat şi-a bătut consăteanul din Cricova

Un angajat al serviciului Vamal a fost retinut de politie pentru ca l-ar fi batut pe un consatean. Incidentul s-a produs in aceasta dimineata in preajma satului Cricova. Din spusele martorilor, agresorul era beat si avea un pistol asupra lui. Barbatul a confirmat ca este pistolul lui, dar a spus ca nu a batut pe nimeni.

Un tanar spune ca in aceasta dimineata a revenit in tara din Soci. El locuieste intr-un sat din Donduseni, asa ca a luat un microbuz de ruta ca sa mearga acasa. La o benzinarie din Stauceni, microbuzul a oprit. Acolo tanarul l-a zarit pe un consatean care consuma alcool, impreuna cu un alt amic. Din spusele lui, intre ei s-a iscat o cearta dupa ce agresorul si-a amintit ca acesta ar fi vorbit-o de rau pe mama lui. Tanarul a urcat in microbuzul care a pornit mai departe. Agresorul nu s-a lasat, a urcat cu prietenul sau in masina si l-a fortat pe soferul microbuzului sa opreasca in apropiere de Cricova. Aici, tanarul a fost luat la bataie si scos din microbuz. Totusi, in fata camerei el a refuzat sa vorbeasca.

Cei din microbuz au anuntat politia, iar in scurt timp la fata locului a venit un echipaj de la Scut, apoi unul de la comisariatul Rascani. Dupa ce au examinat masina, expertii au descoperit un pistol langa bancheta din fata. Agresorul nu a vrut sa fie filmat si si-a acoperit tot timpul fata.

Nici amicul sau nu a vrut sa vorbeasca cu noi. El a precizat doar ca nu se afla la volan.
Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *