Doi membri ai lumii criminale „Barîga” și „Mongol” reținuți de poliție

La data de 16 octombrie curent, angajații Direcției poliție criminale a Direcției generale servicii operative în conlucrare cu Procuratura Generală și colaboratorii operativi ai Comisariatului de poliție Căușeni au reținut  doi membri ai lumii interlope, alias „Barîga ” și „Mongol”. Reținerea a avut loc la domiciliul suspecților.

Bărbații în vîrstă de 27 și 38  de ani, domiciliați în orașul Căușeni, au fost anterior judecați  pentru comiterea jafurilor, furturilor și traficul ilicit de substanțe narcotice.

În rezultatul efectuării perchezițiilor la domiciliul suspecților  au fost depistate și ridicate: 80 pahare marijuana,  semințe de plante de cînepă, 104 pachețele de marijuana a cîte 10 gr fiecare, pregătite pentru realizare, un telefon mobil de model Nokia, pe care figurantul îl folosea la realizarea drogurilor, 10 capsule de  Tramadol,  dispozitive destinate consumului de droguri, 16 oglinzi retrovizorii de la diferite automobile.

Actualmente poliția cercetează cazul pentru  atragerea  la răspundere a suspecților conform legislației.

<embed src=’http://mai.md/libs/jwplayer/player-viral.swf’ height=’200′ width=’328′ allowscriptaccess=’always’ allowfullscreen=’true’ flashvars=’file=http%3A%2F%2Fmai.md%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fvideo%2Fmut.flv&plugins=viral-1d’/>

Sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *