Poliția a reținut un tînăr suspectat de furtul unui automobil în valoare de 88.000 de lei

La doar câteva ore, poliția din Ceadîr-Lunga  a încătușat o persoană suspectată de furtul unui automobil de model „Opel-Corsa” și a unei sume bănești din casa proprietarului automobilului.

Marți, 17 octombrie 2012, la Comisariatul de poliție din raionul Ceadîr-Lunga a sunat un bărbat de 47 de ani, locuitor al orașului Ceadîr-Lunga și a anunțat oamenii legii că, în intervalul orelor 08-09, o persoană necunoscută i-a furat 1.150 de lei  din casă și unitatea de transport din garaj.

În urma măsurilor operative de investigație, la scurt timp de la săvârșirea infracțiunii, a fost reținut un tînăr de 25 de ani, locuitor al orașului Ceadîr-Lunga, bănuit de comiterea acestei infracțiuni. Automobilul a fost depistat accidentat și abandonat în apropierea  localității Chiriet-Lunga același raion.

Actualmente suspectul este cercetat penal în baza art. 186 al.4 Cod Penal al RM „Furtul”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de lșa 5 la 10 ani.

sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *