A fost bătută crunt şi arsă cu fierul de călcat pentru 75 mii lei

O profesoara din satul Varzaresti, Nisporeni a trecut prin clipe de cosmar. Cativa tineri mascati au patruns in locuinta ei ca sa o jefuiasca. Femeia a fost batuta crunt si arsa cu fierul de calcat ca sa le dea hotilor tot ce avea de pret. Dupa cateva ore de chin, victima a fost legata de scaun, iar indivizii au plecat cu bijuterii din aur si bani in valoare de 75 de mii de lei.

Trei indivizi care purtau masti au dat buzna in locuinta femeii, ieri, in jurul orei 4 dimineata. Victima, in varsta de 35 de ani, era in acel moment singura acasa.

Ca sa le spuna unde isi pastreaza banii si bijuteriile din aur, hotii au torturat-o pe femeie mai ceva ca in filme: au luat un fier de calcat incins si i l-au pus pe burta si pe picoare.

Apoi au scotocit prin casa si au gasit bijuterii si bani in valoare de 75 de mii de lei. Dar nu au lasat femeia in pace: au legat-o de un scaun si i-au lipit gura cu banda adeziva ca sa nu cheme ajutoare.

Victima a fost gasita abia aseara, in jurul orei 17, de catre sotul ei care era plecat la Chisinau. Acesta a anuntat imediat oamenii legii. Vecinii sunt socati de cele intamplate, dar spun ca nu au auzit nimic.

Femeia este profesoara la Varzaresti si are doi fii. Familia ei a refuzat sa vorbeasca cu echipa Pro TV.

Localnicii cred ca hotii au patruns in locuinta victimei pentru ca stiau ca  familia are multi bani, sotul ei fiind stomatolog. Ea este internata acum  la spital.

Procurorii, care se ocupa de caz, spun ca victima se afla in stare de soc si nu-si aminteste aproape nimic. Singurul lucru declarat anchetatorilor  este ca infractorii vorbeau in limba rusa. Indivizii inca nu au fost retinuti.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *