A furat un aparat de casă de la o farmacie. Farmacista fuge după el.

A furat aparatul de casa cu tot cu 1.600 de lei in el dintr-o farmacie. Hotul insa nu si-a dat seama ca a fost filmat in timp ce fuge de farmacista. Desi incidentul s-a produs la inceputul lunii, barbatul a ajuns abia acum pe mana politiei.

 

Potrivit oamenilor legii, hotul a patruns intr-o farmacie de pe strada Ismail din capitala. In timp ce farmacista nu se afla pe loc, barbatul a luat aparatul de casa si a parasit in graba farmacia. Cand a vazut ca acesta fuge cu tot cu bani, farmacista s-a luat pe urmele lui. Intr-un final hotul a aruncat aparatul de casa cu tot cu bani si a fugit. Femeia a alertat imediat politia.

Barbatul a fost retinut dupa mai bine de doua saptamani. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, in varsta de 28 de ani, care isi recunoaste vina.

Suspectul este cercetat pentru jaf si risca o amenda de pana la 10.000 de lei sau pana la 3 ani de inchisoare.

<p id=”proembed”></p><script type=”text/javascript”> var optiuni = {media_id:’kFp’,autostart:false,fullscreen:false,proWidth:448,proHeight:366 };</script><script src=”http://dev.protv.md/embed_video/” type=”text/javascript”></script>

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *