La Orhei a fost reţinută o grupare criminală, specializată în furturi de locuinţe

Zilele trecute, angajaţii Comisariatului de poliţiel Orhei au reţinut trei persoane, suspectate de comiterea mai multor furturi din gospodăriile oamenilor.
Gruparea activa pe teritoriul raionului Orhei, iar poliția a reușit să documenteze două infracțiuni săvârșite de membrii acesteia.
Bănuiţii au fost reţinuţi într-un apartament din Chişinău. Gruparea era formată din trei persoane, cu varste cuprinse între 24 și 41 de ani, toți originari din orașul Orhei.
Potrivit oamenilor legii, hotii prin forţarea geamului, au pătruns în gospodăria unui cetăţean, domiciliat în oraşul Orhei, de unde au sustras un telefon mobil, de 4900 lei, bijuterii din aur în valoare de 11.000 lei, precum și 700 de lei.
Tot această grupare a pătruns și în casa altei victime din oraşul Orhei, de unde a sustras 1000 dolari, 1175 euro, 6000 ruble rusești și 100 000 de lei moldovenești, cauzîndu-i victimei o daună materială în proporţii deosebit de mari (132.716 lei).
Actualemente, suspecţii sunt cercetați penal în baza art. 186 al. 2, al. 5, Cod Penal al RM „Furt”. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă o amendă în valoare de până la 20.000 lei sau privaţiune de libertate de pînă la 12 ani.
Sursa: tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *