Directoarea liceului „Mihai Eminescu” din Hânceşti a fost sancţionată

Ministerul Educaţiei a sancţionat-o cu mustrare aspră pe directoarea liceului „Mihai Eminescu” din Hânceşti. Astă după ce mass-media a anunţat despre o presupă agresiune sexuală, care s-ar fi întâmplat pe teritoriul şcolii. Autorităţile o acuză pe Ana Vidvici că nu ar fi sesizat organele responsabile de protecţia copilului.

Solicitată de PRIME, directoare instituţiei spune că „îşi rezervă dreptul de a nu comenta sancţiunea aplicată de minister.” Ieri, presa a relatat despre un băiat de nouă ani, care s-a plâns că ar fi fost abuzat de trei colegi din clasa a X-a. Procurorii au deschis un dosar penal pe marginea acestui caz. Cei trei suspecţi se află în arest la domiciliu.

<object width=’268′ height=’200′ id=’dq_vp_embed’><param name=’movie’ value=’http://www.prime.md/swf/DQVideoPlayerEmbed.swf?2029911&0′ /><param name=’allowFullScreen’ value=’true’ /><param name=’allowscriptaccess’ value=’always’ /><param name=’bgcolor’ value=’#FFFFFF’ /><param name=’wmode’ value=’transparent’ /><embed id=’dq_vp_embed’ src=’http://www.prime.md/swf/DQVideoPlayerEmbed.swf?2029911&0′ type=’application/x-shockwave-flash’ allowscriptaccess=’always’ allowfullscreen=’true’ bgcolor=’#FFFFFF’ wmode=’transparent’ width=’268′ height=’200′ ></embed></object>

Sursa: prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *