Nopti Albe în sudul țării. 20 de șoferi prinși beți la volan într-o noapte.

Nopti Albe în sudul țării. 20 de șoferi prinși beți la volan într-o noapte.Unii au plans, altii au facut glume, iar o parte nici nu a oprit la solicitarea agentilor de circulatie. Deja de doua zile, conducatorii auto din sudul tarii au parte de zile negre. Politia Rutiera a descins in mai multe raioane din zona si nu a crutat niciun sofer care conducea sub influenta alcoolului. Chiar si cei care au vrut sa scape, au fost urmariti ca sa dea socoteala.

Unii soferi au ignorat somatia agentilor de circulatie si si-au cautat de drum. Iar cand au fost prinsi, au gasit imediat scuze.
Si daca toti soferii au spus ca nu au pus in gura stop de alcool, atunci dragerul a aratat altceva.
Nici angajatii structurilor de forta nu au fost crutati de patrula Politiei Rutiere.
Si cei care conduceau masini cu geamuri fumurii au fost trasi pe dreapta. Soferii au fost ajutati de inspectori sa scoata pelicula intunecata de pe geamurile din fata. Unii, ca sa scape de politie au recurs la siretlicuri.
Operatiunea s-a lasat cu spectacol spre dimineata. O femeie a si plans numai ca sa scape basma curata.
Totusi, alcooltestul a aratat o concentratie de 0.39 de miligrame de alcool in aerul expirat. Asa ca tanara a chemat ajutoare. Prietenii au aparat-o cum au putut, invocand ca fata a fost la o nunta, dar agentii nu s-au lasat convinsi si au dus-o la  Comisariatul de politie. Aici argumentele s-au transformat in glume.
Noaptea trecuta, Politia Rutiera a descins la Vulcanesti, Taraclia si Cahul. 20 de soferi au fost prinsi bauti la volan. Operatiunea „Noptile Albe” a inceput pe 6 septembrie si se desfasoara in mai multe localitati din tara.

Pana acum au fost depistate peste 700 de persoane care conduceau in stare de ebrietate.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *