A fost reţinut un baiat din Hînceşti care şi-a ucis mama în batăi.

Un bărbat care şi-a ucis în bătaie mama, la începutul lunii curente, a ajuns pe mâna poliţiei. După ce a săvârşit crima, acesta s-a ascuns la un consătean.

Tragedia a avut loc în seara de 2 octombrie, în oraşul Hânceşti. La doar două zile de la producerea incidentului, femeia a decedat. În seara cu pricina, suspectul s-a întors de la muncă în stare de ebrietateşi s-a lansat într-o ceartă cu mama sa, de 54 de ani. Fiul și-a snopit în bătăi părintele, lovind-o cu pumnii și picioarele pe întreaga suprafață a corpului. După două zile, fiind la serviciu, suspectul a fost telefonat de concubinul victimei, care i-a anunțat că mama sa a decedat.Pentru a scăpa de pedeapsă, bărbatul nu s-a mai întors acasă nici măcar la înmormântare, fiind anunțat în căutare.

La finele săptămânii trecute, acesta a fost încătușat. El se ascundea la un consătean, la care se afla la muncă cu ziua.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea, pe un termen de la 5 la 15 de ani.

Sursa: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *