Poliția a reținut principalul suspect al unui omor săvîrșit acum două zile la Bălți

Ieri, 28 octombrie, Poliția Municipiului Bălți a reținut principalul suspect al unui omor săvîrșit două zile mai devreme. Acesta s-a dovedit a fi un prieten de pahar al defunctului, de asemenea fără loc de trai permanent, dar, care, obișnuia să se adăpostească în altă regiune a orașului.

Pentru a stabili toate circumstanțele, oamenii legi au inițiat o cauza penală pe acest caz.

Suspectul riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de până la 15 ani, în conformitate articolul 151 alineatul 4, Codul Penal al Republicii Moldova, persoana culpabilă de comiterea«Vătămării intenţionate grave a integrităţii corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei».

Potrivit cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că, în ziua cu pricina, bărbații s-au întîlnit să consume alcool, așa cum obișnuiau de mult timp. După ce au finisat băutura, între ei s-ar fi iscat o ceartă, motivul – cine merge după următoarea sticlă de tărie. Iritat, oaspetele l-a snopit în bătătăi pe amic și, lăsându-l însîngerat, a părăsit locul crimei.

Victima, de 45 de ani, fără loc de trai permanent, a fost omorâtă și abandonată într-o fâșie forestieră din capitala de nord a țării, unde obișnuia să se adăpostească.

Sursa: mai.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *