A fost bătut pentru că a sărit în ajutor

A sărit în ajutor, însă a dat singur de necaz. Un tânăr de 22 de ani se îndrepta împreună cu soția spre casă, pe str. Muncești, când a zărit cum doi necunoscuți s-au luat de o femeie și de copilul acesteia, de 5 ani. I-a luat apărarea, însă indivizii și-au năpustit furia asupra lui. Conflictul a degenerat, iar „apărătorul” a fost luat la pumni, transmite UNIMEDIA cu referire la CGP Choșinău.

Speriată, soția „tânărului apărător”, în loc să cheme poliția, i-a chemat în ajutor pe prietenii acestuia, pe care i-a rugat să intervină în conflict. Cei cinci bărbați i-au luat la rândul lor la pumni pe cei doi agresori, însă nu și-au calculat bine puterile – unul dintre ei a decedat pe loc, iar celălalt a fost internat la spital.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 27 octombrie. Poliția a fost alertată de către echipa de medici.

Oamenii legii au stabilit că cei doi tineri care au acostat femeia dun din Capitală și au 29, şi respectiv 30 ani. Ambii au fost anterior judecaţi pentru atacuri tâlhăreşti. Aceștia s-ar fi aflat în stare de ebrietate avansată în acea seară.

Acum tânărul de 22 de ani și cei 5 amici ai săi, cu vârstele cuprinse între 21 şi 32 ani, sunt cercetați pentru „vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale şi sănătăţii” și au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă se stea după gratii de la 8 până la 15 ani.
Sursa:unimedia.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *