Un moldovan transporta haine contrafăcute în Romania

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta din Romania au confiscat 159 de articole de imbracaminte sportiva, despre care au suspiciunea ca ar fi contrafacute. Barbatul care le transporta, cetăţean din Republica Moldova, intenţiona sa le introduce în ţară, cu un microbuz prin Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă.

În urma controlului efectuat de lucrătorii de poliţie au fost descoperite şapte pachete care conţineau 159 de bucăţi de costume sport, care purtau însemnul unei mărci cunoscute, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.

În prezenţa lucrătorilor Gărzii de Coastă şi al reprezentanţilor vamali din cadrul DRAOV Constanţa bunurile, evaluate la aproximativ 31.800 lei, au fost confiscate, urmând a fi trimise spre expertizare.

Cetăţeanul din Republica Moldova, în vârstă de 32 ani, care a declarat faptul că bunurile în cauză îi aparţin, este cercetat pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate
Sursa: tv7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *