Un copil impusca vrabii, dar a ranit o batrana care muncea in gradina

O bătrână din comuna Budeşti, municipiul Chişinău, a fost împuşcată în timp ce lucra în grădina din faţa casei. Incidentul a pornit de la faptul ca un copil impusca vrabii.

Potrivit Centrului Naţional de Medicină Urgentă, medicii sosiţi la faţa locului au constatat că femeia de 74 de ani suferise o plagă prin armă de foc la obrazul stâng. Norocul ei a fost că glontele a lovit-o prin ricoşare. În prezent bătrâna se află la spital pentru investigaţii şi tratament medical.

Purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat pentru Info-Prim Neo că făptaşul a fost identificat. Este vorba de un băiat de 11 ani din localitate, care a tras dintr-un pistol pneumatic. Acesta le-a spus oamenilor legii că împuşca vrăbii şi nicidecum nu intenţiona să rănească bătrână.

Pistolul pneumatic aparţine familiei. Potrivit poliţiei, pentru a deţine astfel de arme nu este nevoie de permis de portarmă. Cel mai probabil, în acest caz părinţii copilului vor fi sancţionaţi contravenţional.

Sursa: tv7.md; video: jurnatv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *