12 morţi în 2 zile

Un tânăr de 26 de ani şi fiica lui de patru ani au decedat într-un accident rutier de lângă Porumbeşti, raionul Cantemir. Cei doi au murit pe loc după ce maşina a derapat şi s-a izbit într-un copac. Tot noaptea trecută, un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa pe strada Vadul lui Vodă din capitală. Şi în acest caz, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un gard din beton. Se întâmplă după un weekend sângeros în care pe drumurile din ţară au murit nouă oameni.

Ceaţa, viteza excesivă şi neatenţia la volan a presărat cu lacrimi drumurile naţionale. Sâmbătă, chiar de dimineaţă, un accident în lanţ a omorât un bărbat şi a băgat în spital alte cinci persoane.

Printre cei răniţi- şi trei cetăţeni ai României. În total, în accident au fost implicate cinci automobile şi un autobuz. Autocarul era plin cu elevi, care se întorceau dintr-o excursie din Budapesta. Din fericire, au scăpat nevătămaţi. Doi minori din Stăuceni însă au avut mai puţin noroc. Au murit pe loc după ce maşina în care se aflau nu a cedat trecerea unui microbuz. Alte două persoane au murit la Fârlădeni, raionul Hânceşti. Şoferul unui Wolkswaggen, în stare de ebrietate şi fără permis de conducere a izbit o motocicletă. Şoferul şi pasagera au decedat pe loc.

Sursa:jurnatv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *