Trei fete bete au ajuns la poliție, după ce au chemat băieți înarmați.

Focuri de arma langa o cafenea din sectorul Buiucani al capitalei. Patru tinere bete s-au luat la harta cu un grup de baieti intr-un local. Ce a urmat este demn de scenariu de film.

 

Potrivit politiei, trei dintre fete au fost conduse la comisariatul de politie pentru ca erau prea agresive. Cea de-a patra tanara, care a ramas in local, nu s-a linistit ci a chemat intariri.

 

Cativa prieteni ai fetelor au venit ca sa le sara in aparare. Dupa ce s-au certat si ei cu baietii care au acostat tinerele, acestia au tras cateva focuri de arma in aer, dupa care au fugit de la fata locului.

 

Incidentul s-a produs aseara, pe strada Vasile Lupu.

 

Oamenii legii au stabilit ca focurile au fost trase dintr-un Mercedes, dupa ce barbatii ar fi intrat in conflict cu indivizii care s-au certat anterior cu cele patru tinere. Proprietarul automobilului este un barbat in varsta de 31 de ani. Acesta nu a fost deocamdata retinut.

 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru huliganism. Persoanele care vor fi gasite vinovate risca pana la 5 ani de puscarie sau o amenda de pana la 20 de mii de lei.

Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *