A fost furat 300 de mii de lei din safeul unui preot de la manastirea de pe str. Ciuflea

Potrivit reprezentanţilor lăcaşului, trei indivizi au spart în această noapte seiful unui preot, din care au sustras 300 de mii de lei. Oamenii legii i-au reţinut pe suspecţi în momentul când părăseau biserica.S-au furat şi doua arme.
Toate aceste obiecte au fost furate din seiful aflat in magazinul manastirii. Staretul manastirii, preotul Teodor Rosca, nu a raspuns la telefon pentru a spune cui apartin armele, iar preotii care se aflau in biserica nu au vrut sa discute cu ziaristii. Potrivit altor surse, insa, o arma apartine preotului Rosca.

Hotul si doi complici, care au stat de paza, au fost prinsi imediat dupa ce s-a comis furtul, in timp ce incercau sa prinda un taxi. Ei au fost observati de o patrula a politiei.

Potrivit oamenilor legii, suspectii sunt din Ocnita si au intre 18 si 20 de ani. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca cel putin 7 ani de inchisoare.

La sfarsitul lunii octombrie, la aceeasi manastire a mai avut loc un jaf. Atunci au fost furate mai multe inele si lantisoare de aur de la o icoana, iar hotii inca nu au fost gasiti.
Sursa.prime.md şi protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *