Bataie in parlament.Munteanu a incercat sa-l loveasca pe Cimbriciuc

O noua altercatie in Parlament. Deputatul comunist Iurie Munteanu a incercat sa-l loveasca pe deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc.

Totul a inceput cand deputatul comunist, Zinaida Chistruga a cerut ca presedintele Curtii de Conturi, Serafim Urecheanu sa vina in Parlament si sa explice de ce se cheltuie bani din bugetul de stat pentru vizitele pe care le efectueaza premierul peste hotarele tarii in interesul partidului.

La randul sau, liderul fractiunii PLDM, Valeriu Strelet a cerut comunistilor sa nu mai vina cu asemenea intrebari in Parlament. „Cu titlul de gluma. Ar trebui sa-l chemam pe ministrul Sanatatii, inclusiv ca sa faca si o examinare unor reprezentanti ai PCRM”, a specificat Strelet.

In timp ce Strelet vorbea la microfon, Cimbriciuc si Reidman s-au apropiat de liderul fractiunii PLDM. Cimbriciuc l-a impins pe Reidman, fapt ce a starnit nemultumirea lui Iurie Muntean. Au urmat imbranceli intre Cimbriciuc si Munteanu, iar comunistul a incercat sa-l loveasca pe liberal-democrat.

Din prezidiul Parlamentului, Marian Lupu a incercat sa calmeze spiritele. „Aici nu este ring de box aici trebuie de pus capul in functie. Virtutea unui deputat nu sunt pumnii”, a precizat Lupu.

In ultima altercatie din Parlament a fost implicat tot deputatul comunist Iurie Munteanu. Acesta la bruscat pe fostul sau coleg de partid Ion Ceban, iar Vlad Plahotniuc s-a implicat pentru a calma spiritele.
Sursa. protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *