Un preot de 65 de ani este învinuit că ar fi abuzat sexual o minoră

Caz ieşit din comun în raionul Călăraşi. Un preot de 65 de ani este învinuit că ar fi abuzat sexual o minoră de 15 ani. Acuzaţiile sunt aduse de bunica fetei, care afirmă că, mai bine de patru luni, ancheta poliţiei bate pasul pe loc. La rândul său, clericul neagă acuzaţiile şi spune că este victima unei calomnii.

Bunica fetei afirmă că nepoata ar fi întreţinut o relaţie cu preotul din sat mai bine de doi ani. Minora cântă în corul bisericesc, iar femeia i-ar fi prins pe cei doi în flagrant. Femeia mai spune că acesta nu ar fi fost singur caz în care Slujitorul Domnului ar întreţine relaţii sexuale cu minore.

La rândul său, adolescenta are altă versiune. Deşi iniţial s-a prezentat drept victimă, inclusiv la poliţie, ulterior ea a spus că a inventat acuzaţiile. Contactat telefonic de Prime, preotul a negat acuzaţiile. Clericul pretinde că este victima unei calomnii. Cazul este examinat deja de patru luni de poliţia din Călăraşi.

Minora locuieşte cu bunica sa, întrucât nu are tată, iar mama este plecată în Italia. La rândul său, preotul este căsătorit a doua oară şi are mai mulţi copii. Clericul este vizat şi într-un alt caz. Acum o lună, soţia preotului a depus o plângere la poliţie, declarând că a fost bătută de slujitorul Domnului.
Sursa.prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *