Prinși de către poliția de frontieră cînd încercau să introducă în țară mașini cu acte false

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale ”Cahul” au reținut un ucrainean și un moldovean, care intenționau să intre în tara cu unitati de transport care aveau acte false.

Prima reținere a avut loc în punctul de trecere ”Cahul”. Pentru efectuarea formalităților specifice la traversarea frontierei s-a prezentat, la volanul unui camion “SCANIA” cu remorcă, un cetățean al Ucrainei, de 43 ani.
Polițiștii de frontieră au sesizat că actele pentru camion și remorcă nu aparţineau celor aflate în punctul de trecere, numerele caroseriei și a remorcei nu coincideau cu cele indicate în certificatele de înmatriculare.

În rezultatul investigațiilor, polițiștii de frontieră au stabilit că camionul aparține unei firme ucrainene, care are în proprietate mai multe unități de transport și doar unele din ele au dreptul de transportare internaţională a mărfurilor.

Puțin mai tîrziu, polițiștii de frontieră din punctul de trecere ”Giurgiulești”, au întocmit un alt act de reținere pe numele uni moldovean, care a prezentat în timpul controlului procură falsă pentru autoturismul de model „Volkswagen Passat”, înmatriculat în Bulgaria.

Călătoriile celor doi conducători auto au fost întrerupte, iar mijloacele de transport indispionibilizate. Cazurile sunt cercetate de către organele abilitate în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: TV7.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *