Riscă ani grei de pușcărie pentru că a ucis o bătrînă și i-a scos dinții de aur

O bătrână de 82 de ani a fost omorâtă cu cruzime de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care stătea la ea în gazdă. Tragedia a avut loc în pe data de 6 octombrie, în sectorul Râşcani al Capitalei. Informaţia a fost făcută public de către procurorul Igor Popa, în cadrul unei conferinţe de presă, astăzi, 13 noiembrie, transmite UNIMEDIA.

Potrivit sursei, suspectul se afla de două zile în gazdă la victimă. Tragedia s-a produs noaptea când bătrâna la trezit din somn pe tânăr şi i-a spus să meargă la magazin după băutură spritoasă, ameninţându-l că îl dă afară din casă. În consecinţă, suspectul s-a înfuriat şi a strangulat-o cu un cablu. Apoi, acesta a părăsit apartamentul, dar nu înainte de a sustrage mai multe bijuterii şi doi dinţi pe care victima îi avea din aur.

Oamenii legii au identificat şi au reţinut făptaşul la două zile după producerea incidentului. Actualmente acesta este supus expertizei de către medicii psihiatri.

Procurorul Igor Popa a menţionat că inculpatul are un destin sumbru, ambii părinţi au decedat. De asemenea, acesta a fost anterior condamnat de două ori pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă de la 10 la 20 ani de închisoare.

Sursa: Prime.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *