Șase indivizi reținuți de poliție pentru contrabandă

       Oamenii legii au anihilat o grupare criminala specializata in schimbul valutar ilegal, transferuri bancare prin diferite conturi in zone off-shore si contrabanda cu bani cash in Ucraina si alte state. Deocamdata, politia a identificat 6 suspecti. Oamenii legii refuza sa spuna daca printre acestia se numara si functionari publici.

In urma activitatii lor ilegale membrii gruparii obtineau venituri fabuloase. Pentru o singura operatiune acestia incasau intre 20 si 40 de mii de euro.

Doi dintre suspecti au fost retinuti in flagrant delict in timp ce incercau sa treaca frontiera de stat cu 15 milioane de ruble rusesti, echivalentul a 500 de mii de euro.

Angajatii de la Fulger au efectuat mai multe perchezitii la domiciliile suspectilor, in urma carora au depistat cateva arme de foc, printre care si un pistol detinut ilegal, dar si bani in suma de 12 milioane 500 de mii de lei.

Pentru a trece frontiera, de obicei, suspectii ascundeau banii in loturile de marfa agricola. Cei sase membri identificati, patru dintre care au fost retinuti, iar 2 se ascund in Ucraina, au intre 27 si 45 de ani.

Acestia sunt cercetati pentru contrabanda si risca pana la 10 ani de inchisoare.

 

 

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *