Torturat în propriul apartament. Este vorba despre un fost angajat SIS

Crimă oribilă în Chişinău. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, fost colaborator al Serviciului de Informaţii şi Securitate, a decedat după ce a fost înjunghiat, torturat cu fierul de călcat şi strangulat. Tragedia s-a produs pe data de 29 iulie curent, în sectorul Râşcani al Capitalei. Informaţia a fost făcută public de către procurorul Igor Popa, în cadrul unei conferinţe de presă, scrie UNIMEDIA.

Precizăm că fostul colaborator a activat în SIS până în 2006, iar acest omor nu are nimic de afacere cu activitatea sa profesională.Potrivit sursei, victima a făcut cunoştinţă cu infractorul într-un bar din preajma casei, unde au consumat împreună băuturi spirtoase. Ulterior, cei doi s-au deplasat la domiciliul victimei unde au continuat să consume băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat o ceartă la care bănuitul s-a înfuriat şi a înjunghiat bărbatul de 21 de ori cu un cuţit de bucătărie, după care l-a lovit şi cu un fier de călcat, iar în final l-a strangulat.

Suspectul a sustras din casa victimei mai multe bunuri materiale (televizor, telefon mobil, etc.), care au fost ulterior descoperite la domiciliul temporar al acestuia, din satul Paşcani, Criuleni. Făptaşul, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut la doar două zile după comiterea infracţiunii, acesta şi-a recunoscut vina.

Anterior, bărbatul a fost condamnat în Rusia la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie. În Republica Moldova acesta nu avea un loc permanent de lucru.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

 

Sursa: Unimedia.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *