Cinci kilograme de Marijuana destinate pentru consum și comercializare

Doi tineri din satul Costeşti, raionul Ialoveni, sunt suspectaţi că sunt consumatori de marijuana. Mai mult, potrivit informaţiilor, ei ar comercializa drogurile consumatorilor din Ialoveni. Ofițerii Comisariatului de poliție din raion au ridicat de la domiciliile celor doi tineri patru kilograme de marijuana. Audiați de poliție cei doi nu au putut explica proveniența și destinația drogurilor.

Într-un alt caz oamenii legii au reţinut trei persoane, cu vârsta de 20 de ani, suspectate de păstrarea şi comercializarea marijuanei. Tinerii au fost reţinuţi în incinta unui local din sectorul Râşcani din Capitală, în momentul în care încercau să comercializeze circa 500 grame de marijuana unei persoane sub acoperire.

Un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Capitală, a fost reţinut fiind suspectat de păstrarea substanţelor narcotice. La domiciliul acestuia au fost depistate 700 de grame de marijuana şi un kilogram de seminţe de cânepă.

În toate cazurile suspecții sunt cercetați penal, în baza art. 217 și 217/1 Cod Penal al RM.G „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor cu și fără scop de înstrăinare”.

 

 

Sursa: Publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *