Tentativa de jaf la Sângera.

Focuri de armă într-o suburbie a capitalei. Patru indivizi mascaţi au încercat să jefuiască, noaptea trecută, un local de agrement din Sângera. Tentativa a eşuat pentru că au avut de înfruntat un paznic. Barbatul a reuşit să anunţe poliţia. Un suspect a fost reţinut, iar restul sunt daţi în căutare.

Incidentul s-a produs în jurul orei 02.00, când în sala de ceremonii era doar paznicul. Au năpustit peste el, lovind-ul în cap cu o ţeavă metalică.

Au reuşit să fure produse alimentare şi circa 1000 de lei. Suspecţii au venit la locul incidentului cu o maşină, pe care însă, au lăsat-o pe un câmp. Când au vrut să fugă… ghinion. Paznicul şi-a revenit şi a sunat la poliţie. Un echipaj a sosit imediat la locul cu pricina şi îi aştepta pe cei patru indivizi lângă autoturism. Când au văzut echipa operativă, hoţii au luat-o iute la picior. Oamenii legii i-au somat să se oprească însă, aceştia nu s-au conformat. Totuşi, trei au reuşit să fugă.

Unul din proprietarii localului în care s-a dat spargerea, susţine că nu este pentru prima dată când sunt atacaţi.

Bărbatul reţinut are 47 ani şi a fost anterior judecat pentru atacuri tâlhăreşti. A tras dintr-o armă de vânătoare, deţinută ilegal.

 

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *