Trei accidente numai în această dimineață. Șase oameni au ajuns la spital

Şase oameni au ajuns la spitalul de urgenţă, azi dimineaţă, în urma a trei accidente care s-au produs aproape concomitent în capitală. Cel mai grav a fost impactul de pe strada Grenoble din sectorul Botanica, care s-a soldat cu cinci răniţi. Potrivit martorilor, vinovat de accident s-ar face o şoferiţa, care nu a acordat prioritate unei maşini ce se deplasa pe strada principală.

Femeia, care din primele investigaţii, ar fi provocat accidentul, a avut cel mai puţin de suferit. În schimb, Mercedes-ul care a încercat să evite impactul cu şoferiţa care nu a acordat prioritate, a tamponat frontal un Daewoo. Ambele maşini au fost făcute zob, şoferii fiind salvaţi de airbag-uri. Totuşi, patru persoane au ajuns la spital, iar un bărbat rănit a refuzat asistenţa medicală.

Blonda, care potrivit martorilor, s-ar face vinovat de producerea accidentului spune că de fapt incidentul a fost cauzat de şoferul Mercedes-ului.

Din cauza accidentului, pe strada strada Grenoble, s-au creat ambuteiaje kilometrice. La doar câteva cartiere distanţă, alţi trei şoferi încercau să ajungă la un compromis. Aici s-au ciocnit un microbuz de pe ruta 191, un taxi şi o maşină marca Mercedes. Impactul pare tras la indigo cu cel produs pe strada Grenoble odată ce toţi dau vina pe şoferiţa Mercedesului. La fel ca în primul caz, aceasta ar fi ieşit de pe o stradă adiacentă fără să se asigure. Unica diferenţă-şoferiţa este brunetă.

Peste puţin timp, şoferiţa s-a răzgândit şi a vorbit în faţa camerei de luat vederi.

În microbuz se aflau 12 persoane, iar în taxi- 2 pasageri. Din fericire, aceştia s-au ales doar cu o sperietură. Din fericire, aceştia s-au ales doar cu o sperietură. La o distanţă de aproximativ doi kilometri, mai exact pe strada Dacia – un alt accident în lanţ. Patru maşini s-au ciocnit, iar două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital cu diferite leziuni. Poliţia Rutieră va examina cauzele producerii tuturor accidentelor şi va stabili şoferii care se fac vinovaţi.

 

 

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *