Un om al străzii a murit în această noapte de hipotermie

Frigul a făcut primele victime. Un boschetar de 77 de ani a murit de hipotermie în această noapte la câteva ore după ce a fost internat la Spitalul de Urgenţă. Încă un om al străzii este internat în comă din cauza frigului, iar medicii spun că starea lui este critică.

„Sosiţi pe adresa indicată, medicii de gardă au găsit o persoană în stare de comă gradul trei. Pacientul a fost transportat de urgenţă la Centrul Ştiinţifico Practic de medicină urgentă şi internat în secţia de reanimare unde a şi decedat. Al doilea pacient cu aceeaşi diagnoză, bărbat de aproximativ 50 de ani tot boschetar a fost preluat din Centrul de plasament. Acesta, la fel, avea o stare de hipotermie avansată. La moment, starea sănătăţii lui este critică”, a declarat serviciul de presă Spitalul de Urgenţă, Petru Craveţ.

Potrivit meteorologilor noaptea trecută, în Capitală, s-au înregistrat zero grade Celsius. Mâine în Chişinău vor fi 8 grade la amiază. Pe timp de noapte, însă, temperatura va coborâ până la minus 3 grade.

 

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *