O familie a murit în drum spre mănăstire

Primul polei face victime. O familie întreagă a murit în dimineaţa zilei de astăzi după ce microbuzul în care se deplasa s-a tamponat frontal cu un autocamion. Trei maturi şi doi copii s-au stins pe loc. Se îndreptau din capitală spre o mănăstire din Bălţi, dar nu au ajuns decât până în satul Răuţel, raionul Făleşti. Din primele informaţii, se pare că microbuzul a derapat din cauza gheţuşului. Doi bărbaţi care se aflau în camion au scăpat cu fracturi uşoare.

În urma impactului, din microbuz a rămas un morman de fiare. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a scoate corpurile neînsufleţite rămase blocate în vehicul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7 dimineaţa. Familia era originară din Chişinău. În maşină se aflau soţul în vârstă de 44 de ani, soţia de 34, doi copii – de 4 şi, respectiv, 14 ani, dar şi sora femeii, în vârstă de 30 de ani. Cadavrele au fost transportate la morga din Făleşti. Premierul Vlad Filat a semnat o dispoziţie privind acordarea unui ajutor financiar rudelor familiei decedate. Totodată, statul va suporta cheltuielile pentru înmormântare. Amintim că tot din cauza condiţiilor meteo, un accident grav s-a produs ieri pe traseul Chişinău-Leuşeni. Şoferul unui autoturism a decedat după ce s-a tamponat frontal cu un tir. A ieşit în depăşire fără să se asigure. În plus, era ceaţă şi conducea cu viteză excesivă.
Sursa: jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *