Colete din Italia cu colanţi şi aparate de cafea

Colanti si aparate pentru cafea, ascunse de vamesi! Doi barbati din Chisinau, care transportau colete din Italia, au fost prinsi la vama de oamenii legii. Acestia au incercat sa introduca in tara mai multe mafuri nedeclarate. Incidentele a avut loc la postului vamal Leuseni-Albita.

Potrivit datelor oferite de Serviciul Vama, in jurul orelor 5:00 dimineata, oamenii legii au oprit o masina model „Mercedes” cu numere de inmatriculare moldovenesti. In timpul controlului s-a stabilit ca soferul transporta colete din Italia.

Pintre cutii insa, vamesii au depistat 276 de articole de imbracaminte in asortiment. Pintre acestea erau si colanti de brand italian. Intrebat de unde aduce marfa, soferul autoturismului, in varsta de 29 de ani din Chisinau, a declarat ca unele marfuri au fost procurate de la o piata din Romania. Marfa a fost confiscata, iar soferul risca o amenda.

Un alt caz similar a avut loc in seara zilei de ieri, in aceeasi vama. Un sofer de 34 de ani, originar din Chisinau, a incercat sa ascunda de oamenii legii mai multe produse nedeclarate. Pintre bagaje, vamesii au depistat 8 aparate pentru prepararea cafelei ,,CAPSY”, 8 seturi de vesela, 4 ceasuri de perete, 4 kg de ,,Caffe Vero”, 900 de capsule de cafea ,,Ciokovero”. Produsele erau destinate unui proprietar al unui restaurant din Balti.

Si de aceasta data, soferul a ascuns podusele pintre coletele pe care le aducea din Italia. Valoarea totala a marfii constituie circa 30 de mii de lei. In acest caz, podusele au fost confiscate, iar soferul, amendat cu 1500 de lei.
Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *