O femeie din Straseni si-a injunghiat sotul in fata copiilor

Cearta cu final tragic! O femeie din Straseni, in varsta de 35 de ani, si-a injunghiat sotul. Ca sa scape de pedeapsa, aceasta s-a inteles cu sotul ca acesta sa declare politiei ca a fost atacat in strada.

Potrivit informatiei oferite de MAI, crima s-a produs pe 15 noiembrie, in satul Scoreni, raionul Straseni. Oamenii legii au fost anuntati despre faptul ca un barbat a fost injunghiat de un necunoscut, in timp ce se intorcea acasa. Dupa cateva ore de cercetari politia a stabilit adevaratele circumstante ale incidentului.

Potrivit politiei, barbatul s-ar fi certat cu sotia sa. Conflictul a avut loc in casa acestora, in prezenta celor patru copii minori. In timp ce se certau, femeia a luat un cutit de bucatarie si l-a infipt in abdomenul sotului. Inculpata a chemat ambulanta, iar pentru a scapa de pedeapsa, aceasta s-a inteles ca sotul sa declare politiei ca a fost atacat in strada. Barbatul este internat in spital in stare grava.

Oamenii legii spun ca ambii soti se aflau la evidenta politiei din localitate. Acestia erau considerati drept o familie scandalagioasa, ambii fiind anterior judecati si condamnati pentru mai multe infractiuni.

Suspecta este la cea de-a doua casatorie. Primul sau sot fiind, de asemenea, omorat de ea. In 2005 ea a fost condamnata la 14 ani de inchisoare, iar in 2009, i-a fost redus termenul de detentie, femeia fiind eliberata cu termen de proba de 4 ani.

Acum femeia este cercetata in stare de arest. Daca va fi gasita vinovata, aceasta risca pana la 15 ani de inchisoare.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *