Doi bărbați reținuți pentru vînătoare ilegală

Au prins mistretul, iar pe ei – politia! Doi barbati de 42 de ani au fost prinsi de oamenii legii, dupa ce acestia au auzit in zona de fontiera mai multe impuscaturi. Incidentul a avut loc ieri seara in zona de frontiera.

 

Dupa ce au intreprins mai multe actiuni, politistii de frontiera i-au gasit pe indivizi. Acestia se deplasau cu un automobil marca Toyota, cu numere de inmatriculare de Chisinau.

 Pentru a se ascunde de oamenii legii, soferul a stins luminile masinii. In schimb, pentru o vizualizare mai buna a drumului, acestia s-au echipat cu un dispozitiv special de vedere pe timp de noapte. Dispozitivul a fost cuplat la arma cu glont de model TOZ-122.

In momentul retinerii, barbatii, ambii cu varsta de 42 ani, nu aveau nici un act de identitate. Politistii de frontiera au depistat in masina acestora un mistret de 100 de kg.

Barbatii au fost retinuti. Acum ei sunt cercetati de Comisariatul de politie Stefan Voda pentu incalcarea regimului frontierei de stat.

Oamenii legii atentioneaza ca vanatul cu mistreti  in zona de frontiera este interzis. Nu se permite vanatul si pe timp de noapte.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *