Afaceri cu droguri, la 70 de ani! Ce riscă bărbatul din Briceni

   Un barbat de 70 de ani, din Briceni, a ajuns pe mana politiei fiind suspectat de comercializarea drogurilor.

La domiciliul acestuia oamenii legii au descoperit 100 de plante de canepa si 700 gr de marijuana. Barbatul nu a putut explica oamenilor legii de unde are narcoticele. Acum acesta este cercetat si risca pana la un an de inchisoare.

Potrivit informatiei oferite de MAI, pe parcursul a doua luni politistii au documentat activitatea ilegala a unui alt grup de persoane, specializat in prepararea si consumul de droguri.

De data aceasta, intr-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei, oamenii legii au descoperit 500 ml cu acid clorhidric, 10 grame cu fosfor rosu si utilaj pentru fabricarea substantelor narcotice. In timpul controlului, in apartament se aflau trei persoane. Cu totii erau intr-o stare de ebrietate narcotica. Cazul este cercetat de politie.

Totodata, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul operatiunii „Narcostop – 2012”, in trenul international de pasageri Chisinau – Moscova, oamenii legii au retinut un barbat de 43 de ani care transporta un kilogram de marijuana. Drogurile erau ascunse in bagajul acestuia. Barbatul nu a putut explica de unde are narcoticele. Acum el este cercetat penal si risca pana la sase ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *