2 bătrîni din Stăşeni au fost măcelăriţi în propria casă, sub ochii fiicei lor

Doi bătrâni au fost măcelăriţi, noaptea trecută, în propria casă. Bărbatul de 79 de ani a fost lovit cu toporul în cap, iar femeii de 78 de ani i-a fost tăiat gâtul. Totul s-a produs sub ochii fiicei lor, care, însă, fiind surdomută nu a putut decât să urmărească neputincioasă scenele de groază. Poliţia are un suspect, care, însă, deocamdată nu a fost reţinut. Crima s-a produs la Zubreşti, raionul Străşeni.

Un vecin susţine că a auzit strigăte pe la ora două noaptea şi a ieşit imediat să vadă ce se întâmplă. L-ar fi văzut pe asasin care tocmai fugea de la locul crimei. Martorul susţine că a alergat după individ, dar nu l-a putut prinde. Fiind aşteptat într-o maşină de un complice, cei doi au dispărut imediat.

Vecinii au găsit-o ghemuită într-un colţ pe fiica bătrânilor în vârstă de 45 de ani, în stare de şoc. Femeia nu poate declara nimic, pentru că este surdomută. În afară de asta, are o boală incurabilă, iar părinţii adunau bani pentru că se pregăteau de înmormântarea ei. Se presupune că bătrânii au fost omorâţi de un tânăr de 24 de ani din acelaşi sat. Până să-i omoare, acesta obişnuia să ajute victimele prin gospodărie. Potrivit primelor investigaţii, ucigaşul a venit să le fure banii. Nu este clar dacă a reuşit, întrucât poliţia a găsit în locuinţa bătrânilor 24 de mii de lei.

Poliţia investighează cazul şi este în căutarea suspectului, care riscă între 8 şi 15 ani de închisoare.

<object width=’350′ height=’200′ id=’dq_vp_embed’><param name=’movie’ value=’http://www.jurnaltv.md/swf/DQJTVPlayerEmbed.swf?416301′ /><param name=’allowFullScreen’ value=’true’ /><param name=’allowscriptaccess’ value=’always’ /><param name=’bgcolor’ value=’#FFFFFF’ /><param name=’wmode’ value=’transparent’ /><embed id=’dq_vp_embed’ src=’http://www.jurnaltv.md/swf/DQJTVPlayerEmbed.swf?416301′ type=’application/x-shockwave-flash’ allowscriptaccess=’always’ allowfullscreen=’true’ bgcolor=’#FFFFFF’ wmode=’transparent’ width=’350′ height=’200′ ></embed></object>

Sursa:pâjurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *