Două persoane decedate în ultimile 24 de ore din cauza accidentelor rutiere

In ultimele 24 de ore, pe drumurile nationale, doua persoane au murit si alte trei au fost traumatizate.

 

Potrivit datelor oferite de Politia Rutiera, primul accident a avut loc pe 25 noiembrie, la ora patru dimineata in satul Pelivan, raionul Orhei. Soferul unui automobil de marca Mercedes a pierdut controlul volanului, a iesit pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un autoturism marca Vaz. In urma impactului, soferul Vaz-ului, barbat de 59 de ani, originar din Drochia, a decedat pe loc. Soferul Mercedes-ului in varsta de 21 de ani, locuitor al orasului Chisinau, a fost transportat la spital.

Cel de-al doilea accident s-a produs aseara la iesire din satul Sireuti – Slobozia, raionul Briceni. Soferul unui Renault Megane a pierdut controlul volanului in curba, a derapat de pe carosabil si s-a izbit violent de un copac. In urma impactului, pasagerul in varsta de 21 de ani a decedat pe loc. Soferul automobilului in varsta de 21 de ani, originar din satul Sireuti, a fost internat in sectia de Reanimare a spitalului raional din Briceni.

Cauzele accidentelor se stabilesc. Potrivit primelor estimari, una din motivele accidentelor ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *