Principalul suspect în cazul crimei de la Zubrești a fost reținut

Principalul suspect în cazul oribilei crime din satul Zubreşti, raionul Străşeni, atunci când doi bătrâni au fost omorâţi cu sânge rece în propria locuinţă – a fost reţinut. Poliţiştii de la Servicii Operative l-au încătuşat acum două ore. Oamenii legii au mai arestat o persoană, care se presupune că ar fi complice la dublul asasinat.

Suspecţii se ascundeau într-un apartament din cartierul Poşta Veche al capitalei. Locuinţă pe care o închiriau de câteva luni. Potrivit primelor informaţii, cei doi ar fi planificat omorul încă acum două săptămâni. Ambii au vârsta de 22 de ani şi sunt originari din satul Zubreşti, raionul Străşeni. Oamenii legii au reuşit să-i aresteze în baza unei informaţii operative. Indivizii n-au opus rezistenţă în timpul reţinerii. Unul dintre ei fiind chiar în stare de ebrietate. Principalul suspect, cel care i-a măcelărit pe bătrâni a refuzat să vorbească cu echipa Jurnal TV.

Complicele său, care a avut misiunea de a sta la pândă, în noaptea crimei, în automobilul cu care au ajuns ambii la locuinţa victimelor, a recunoscut însă, că îşi regretă fapta.

Indivizii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Bătrânii au fost omorâţi în noaptea de duminică spre luni în propria lor casă. Bărbatul de 79 de ani a fost lovit cu toporul în cap, iar femeii de 78 de ani i-a fost tăiat gâtul. Totul s-a produs sub ochii fiicei lor, care este surdomută. Aceasta a urmărit neputincioasă scenele de groază. Suspectul a scotocit prin casa bătrânilor pentru a căuta banii. Bănuiţii riscă ani grei de puşcărie.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *