Încă două persoane au ajuns pe mâna poliției! Făceau afaceri cu droguri

    Un barbat din Cahul si atul din Chisinau au fost arestati de oamenii legii. Acestia sunt suspectati de pastrarea si comercializarea substantelor narcotice.

Potrivit datelor oferite de MAI, primul caz a fost inregistrat ieri, 28 noiembrie, in raionul Cahul. Un barbat de 38 de ani a fost retinut de politie dupa ce in casa acestuia au fost gasite 12 kg de marijuana, 1 kg de seminte de canepa si 22 de plante de canepa uscata.       Dupa ce l-au documentat timp de o luna, oamenii legii au stabilit ca barbatul s-a intors recent de la munca de peste hotare, incercand sa deschida o afacere ilegala aici, in Moldova. Politia presupune ca substantele narcotice urmau sa fie vandute.

 Daca ii reusea acest lucru, barbatul ar fi castigat aproape 300 de mii de lei. La domiciliul suspectului, politia a depistat si un pistol pe care acesta il detinea ilegal.

Un alt caz legat de droguri a fost descoperit cu o zi inainte, pe 27 noiembrie. Un tanar, de 27 de ani, originar din Chisinau, a fost arestat fiind suspectat de trafic cu marijuana. Dupa ce i-au verificat locuinta, oamenii legii au gasit 500 de grame de marijuana. Daca reusea sa-si vanda marfa, tanarul s-ar fi imbogatit cu circa 10 mii de lei.

Ambii sunt cercetati penal. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca o amenda pana la 20 de mii de lei sau pana la cinci ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *