O bătrînă şi-a dat fiica în judecată pentru că a alungat-o de acasă

O batrana de 84 de ani, originara din Chisinau, s-a adresat in judecata cu o plangere impotriva fiicei sale. Potrivit femeii, fiica refuza sa o intretina. Mai mult ca atat, aceasta si-a alungat mama din propria casa, lasand-o sa indure foamea pe drumuri.

Potrivit procurorilor, femeia a ajuns sa-si caute dreptatea pe la Judecatorie dupa ce a fost alungata din propriul apartament de fiica acesteia. Istoria ei incepe in 2006. Atunci fiica a indemnat mama sa perfecteze actele de pe casa pe numele nepotului sau, asigurand batrana ca vor avea grija de ea.

In aprilie 2011 insa, fiica si-a alungat mama din apartament, schimband lacatul de la usa de la intrare. Astfel, batrana a ajuns in strada. Ca sa supravietuiasca, noaptea aceasta era adapostita de catre cativa vecini. Ziua ea statea in statiile de transport si indura foame. O perioada batrana a fost cazata la un Centru de Asistenta si Potectie din capitala.

In cele din urma, femeia a fost nevoita sa se adreseze in instantele de judecata. Astfel, judecatorii au obligat fiica sa achite mamei sale, invalid de gradul doi, o pensie pentru intretinere in suma de 1 000 de lei. Ulterior, batrana s-a razgandit, spunand ca ii este mila de fiica sa si a redus suma la 500 de lei.

Potrivit procurorilor, fiica batranei, pensionara si ea, este angajata in campul muncii si are un salariu de patru mii de lei. Acum batrana traieste la fiul sau, chiar daca apartamentul acestuia este mai mic decat al fiicei sale.
Sursa: protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *