Un copil din Ocnița a vrut să-și pună capăt zilelor

 Un baiat de 14 ani, originar din Ocnita, a vrut sa-si puna capat zilelor, sarind de pe podul de trecere peste calea ferata. Din fericire, copilul a fost salvat. Incidentul a avut loc ieri.

Potrivit informatiei oferite de MAI, la Comisariatul de politie Transporturi din Ocnita a parvenit un apel telefonic. Cineva anuntase ca pe marginea barierei podului care trece peste calea ferata se afla un copil care are intentia de a sari in gol.

La fata locului s-a deplasat grupul operativ, angajatii Directiei Situatiilor Exceptionale din Edinet, precum si psihologul scolii din localitate. Acestia au intins o plasa speciala in cazul in care minorul intentiona sa sara. In acelasi timp cu el au discutat psihologul si oamenii legii. In urma tuturor eforturilor, minorul a fost salvat de la suicid.

Dupa ce au cercetat cazul, oamenii legii au aflat ca baiatul locuieste in raionul Ocnita impreuna cu bunica si fratele mai mare, in vasta de 15 ani. Parintii sunt divortati si ambii sunt plecati la munca peste hotare.

In prezent copilului i se acorda asistenta psihologica si medicala. Politia incearca sa stabileasca toate circumstantele tentativei de suicid, dar si cauzele acesteia.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *