Cinci oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere în această duminică

 Cinci persoane au murit, iar, cel putin, altele doua au ajuns la spital in urma a cinci accidente rutiere produse ieri in tara. Doua dintre acestea au avut loc in raionul Floresti.

Potrivit politiei, primul accident tragic s-a produs ieri, la ora 15.45, in apropierea satului Danceni, Ialoveni. Un barbat a fost luat pe capota unui automobil de marca Vaz in timp ce incerca sa traverseze strada. Victima, care are aproximativ 60 de ani, nu a fost deocamdata identificata.

  Aproape la aceeasi ora, un alt accident tragic i-a curmat viata unui om la Straseni. Un tanar in varsta de 21 de ani a murit pe loc dupa ce s-a izbit cu masina sa de marca Vaz intr-un copac, in apropierea satului Onesti. Potrivit oamenilor legii, tanarul a pierdut controlul volanului si a derapat.

Raionul Floresti a fost ieri zguduit de doua accidente cumplite. Primul s-a produs in jurul orei 17, langa satul Lunga. Un motociclist in varsta de 30 de ani a murit pe loc dupa ce s-a izbit violent de o caruta. Carutasul nu a avut de suferit.

La numai 3 ore un alt accident s-a produs in satul Cuhurestii de Sus. Soferul unui Vaz, in varsta de numai 19 ani, a lovit doi pietoni. In urma coliziunii, un barbat in varsta de 50 de ani a murit pe loc, iar altul de 57 de ani a scapat ca prin minune. O pasagera din Vaz, in varsta de 18 ani, a fost transportata la spital cu diverse traumatisme.

Un alt accident s-a produs aseara, in jurul orei 21, in satul Todiresti, Anenii Noi. Soferul unei Toyota Land Cruiser a lovit mortal un barbat, in varsta de aproximativ 55 de ani, care nu a fost deocamdata identificat.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca circumstantele si cauzele producerii accidentelor.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *