Condamnat la 11 ani de închisoare pentru că a omorât 3 tineri

Va plăti cu 11 ani de închisoare pentru că omorât trei tineri. Este verdictul instanţei pentru Ion Ermurachi, fiul primarului de la Malcoci, raionul Ialoveni, care acum şapte luni a urcat beat l-a volan şi a lovit mortal trei băieţi. Familiile victimelor cred că pedeapsa este prea blândă. Printre lacrimi, rudele cer ca vinovatul să fie condamnat pe viaţa. Inculpatul va trebui să plătească şi despăgubiri de peste 600 de mii de lei celor trei familii, care şi-au pierdut copii.

Sentinţa a fost pronunţată în prezenţa familiilor, care şi-au pierdut odraslele de Paştele Blajinilor. Chiar dacă vinovatul a fost condamnat, mamele celor trei amici spulberaţi pe şosea cred că rudele şoferului au influenţat ancheta pentru a-i reduce din pedeapsă.

Decizia magistratului din Ialoveni poate fi contestată timp de zece zile la Curtea de Apel Chişinău. Accidentul teribil s-a produs în noaptea de 23 aprilie, la doar câţiva metri de la intrarea în satul Malcoci, raionul Ialoveni. Cei trei tineri mergeau pe marginea şoselei, în momentul în care au fost loviţi de un microbuz. După ce i-a spulberat, şoferul, ameţit de alcool, a scos plăcuţa de înmatriculare a maşinii şi a încercat să fugă, dar nu a ajuns prea departe. Poliţia l-a reţinut la scurt timp. Doi dintre tineri erau verişori şi aveau câte 17 ani, iar cel de-al treilea abia împlinise 18 ani.

Sursa: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *