Și-a ucis nora dintr-o armă de vânătoare! Câți ani va sta după gratii

 Un barbat de 63 de ani, originar din Taraclia, isi va petrece urmatorii 14 ani dupa gratii. Acesta si-a impuscat nora dintro arma de vanatoare dupa ce intre cei doi s-ar fi iscat o cearta. Incidentul a avut loc in luna august, anul curent.

Potrivit procurorilor din Taraclia inculpatul cu sotia sa traiau intro casa impreuna cu fiul, nora si doi copii ai acestora. Intro zi, barbatul fiind beat s-a luat la cearta cu nora sa, in varsta de 34 de ani. Acesta ii cerea femeii bani pentru achitarea serviciilor comunale. Cearta intre cei doi s-ar fi iscat in ograda casei, in timp ce ceilalti membri ai familiei se aflau in casa.

 La un moment dat, barbatul si-a amenintat nora cu moartea. Femeia a incercat sa fuga, dar nu a reusit sa ajunga departe. Socrul a tras de doua ori in directia ei dintro arma de vanatoare, detinuta legal de acesta. In urma traumelor primite, femeia a decedat pe loc.

In timpul perchezitiei, in gospodaria inculpatului oamenii legii au mai depistat o arma de vanatoare si munitii, detinute ilegal.

Pentru omor intentionat si pastrarea ilegala a armelor si munitiilor barbatul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Sursa video: Jurnaltv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *