Și-a ucis consăteanul pentru niște cereale, dar a fost reținut la câteva ore după faptă

   Un barbat de 33 de ani, originar din Orhei, a fost retinut de oamenii legii. Acesta este invinuit ca si-ar fi batut consateanul de 34 de ani. Victima ar fi furat din casa suspectului un sac de cereale. In urma loviturilor primite, barbatul a decedat. Incidentul a avut loc pe 4 decembrie.

Potrivit informatiei oferite de MAI, politia din Criuleni a fost anuntata de un localnic ca pe o strada din satul Slobozia Dusca, raionul Criuleni, se afla cadavrul insangerat al unui barbat. Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un barbat de 34 de ani, originar din satul Hajdieni, raionul Orhei.

In urma cercetarilor politia a stabilit si scenariul crimei. Astfel, seara, pe 3 decembrie, suspectul impreuna cu alti cativa prieteni au baut cateva pahare de tarie in locuinta sa. Dupa miezul noptii, petrecandu-si ultimul prieten, suspectul a observat cum un barbat incearca sa fure un sac de cereale dinto alta casa de-a sa, aflata in constructie, situata la 500 de metri departare. Alergand spre el, barbatul a lovit cu pumnul victima, dupa care a fi lasat-o fara suflare sub gardul unui vecin. In urma loviturii primite, victima, originara din acelasi sat cu suspectul, a decedat.

Expertiza medico-legala a aratat ca victima a murit dupa ce a fost lovita in regiunea pieptului.

Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca pentru fapta sa pana la 15 ani de inchisoare.

Sursa: Protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *